Renovering af Holsteinborg Have mod Holsteinborg Nor


Projektet omfatter renovering af den del af Holsteinborg Have, der vender ud mod Holstenborg Nor, efter at andre dele af haven er renoveret. Haven har gennem sin flere hundrede års eksistens været igennem flere stilarter. Området ud mod noret føres tilbage til perioden omkring 1850’erne, hvor H. C. Andersen over en ca. 20 årig periode besøgte Holsteinborg talrige gange. Dette område er direkte knyttet til H. C. Andersens mangeårige ophold. Renoveringen omfatter stianlæg gennem egebevoksning ned mod strandengen, udsigtshøj med storslået udsigt over Holsteinborg Nor, digterens selvbeplantede efeu-sted mm., herunder beskæring/rydning, beplantning og restaurering af trapper, mure og jerngitre.

Se Holsteinborgs hjemmeside: https://holsteinborg.dk/